miercuri, 27 iulie 2016

Impachetari noi pentru lentilele de contact ACUVUE


Lentilele de contact Acuvue sunt acum disponibile in 3 variante noi de impachetare:

Pachet de calatorie 10 lentile zilnice Acuvue TrueEye, Pret: 56,00 Lei
Pachet convenabil 90 lentile zilnice Acuvue TruEye, Pret: 302,99 Lei
Pachet convenabil 12 lentile Acuvue Oasys, Pret: 250,00 Lei

    Lentilele de contact 1 Day Acuvue TruEye sunt lentile de unica folosinta. Timpul de purtare este de o zi, apoi trebuie inlocuite, nefiind nevoie de achizitionarea unei solutii de intretinere si a unui suport, fiind ideale pentru persoanele alergice sau pentru cei cu un program incarcat.

    1 Day Acuvue TruEye sunt o premiera in domeniul lentilelor de contact: prima combinatie de aport superior de oxigen, cel mai inalt grad de protectie UV si tehnologia ultra-neteda Hydracslear, ce permite un flux de oxigen foarte ridicat intre mediu si cornee.

    Lentilele de contact 1 Day Acuvue TruEye au cea mai mare rata de protectie UV2 dintre toate lentilele de unica folosinta.

    Lentilele de contact ACUVUE OASYS with Hydraclear Plus sunt lentile cu purtare saptamanala, ideale pentru cei care petrec mult timp lucrand la computer sau in medii incalzite sau ventilate cu aer conditionat, care pot reduce gradul de umiditate al aerului, fiind special concepute pentru persoanele care sufera de sindromul "ochilor uscati".

    Transmisibilitatea crescuta a oxigenului permite ochilor sa respire natural intreaga zi, iar tehnologia Hydraclear Plus, face ca lentilele sa-si pastreze calitatile de lubrifiere pe toata perioada de purtare a acestora, oferind astfel un confort sporit utilizatorului. Datorita acestor calitati, lentilele ACUVUE OASYS with Hydraclear Plus pot fi purtate zilnic cu inlocuire la 2 saptamani sau chiar extins (zi si noapte) cu inlocuire saptamanala.


    Conga.ro - cea mai buna alternativa pentru achizitionarea lentilelor de contact

    In magazinul online Conga.ro vei gasi in permanenta cea mai larga gama de lentile de contact, a caror calitate si originalitate este garantata de OPTIblu. Selectia produselor se realizeaza in functie de nevoile dumneavoastra, punand pret pe sanatatea oculara.

    Comandand lentile de contact online prin Conga.ro beneficiati de :
    • Stoc permanent disponibil. Stocul de produse este mereu actualizat, avand in permanenta un necesar minim de produse pentru a indeplini nevoile clientilor si a asigura un termen de livrare cat mai scurt.
    • Produse 100% originale. Pe Conga.ro veti gasi doar produse autentice, achizitionate de la cele mai mari companii de lentile de contact sau de la furnizorii oficiali ai acestora.

    • Livrare rapida oriunde in tara. Produsele comandate vor fi livrate prin curierat rapid la adresa specificata de dumneavoastra in formularul de comanda si confirmata ulterior prin telefon sau e-mail de catre unul din consultantii Conga.
    • Incredere garantata de OPTIblu. Increderea garanta de OPTIblu recomanda site-ul Conga.ro si il pozitioneaza pe un loc fruntas fata de principalii competitori.

    • Sfaturi medicale specializate. Aveti posibilitatea de a intra in contact cu un medic oftalmolog atunci cand exista nelamuriri legate de produsele pe care doriti sa le achizitionati.

    Ne gasiti aici:

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu