marți, 27 iunie 2017

Cu Dailies si Biotrue esti gata de vacanta! Descopera promotiile Conga.ro!



Purtatorii de lentile de contact trebuie sa acorde o atentie speciala sanatatii oculare in sezonul estival. Pentru vacanta de vara, medicii oftalmologi recomanda folosirea lentilelor de contact de unica folosinta, pentru a evita aparitia iritatiilor sau infectiilor. Dupa inot sau plaja, este indicat sa inlocuiesti lentilele de contact cu unele noi. 

Daca folosesti lentile de contact saptamanale sau lunare, trebuie sa le ingrijesti in mod corespunzator: curatate si dezinfectate dupa inot sau plaja, pentru a reduce riscul aparitiei unor infectii oculare cauzate de microorganismele ajunse pe suprafata lentilei. Totodata, nu uita sa acorzi aceeasi atentie sporita modului in care depozitezi lentilele dupa fiecare purtare: recipientul trebuie sa fie clatit zilnic cu solutie de dezinfectare speciala pentru lentile de contact, iar solutia in care au stat lentilele trebuie inlocuita de fiecare data.

Pentru a te bucura de o vara fara probleme, profita de promotiile de pe Conga.ro:

 

2 cutii de lentile de contact Dailies = Cadou 1 lotiune de protectie solara

Pana pe 31 august 2017, in limita stocului disponibil, la achizitionarea a 2 cutii de lentile de contact de unica folosinta Dailies primesti gratuit o lotiune de protectie solara Gerovital Sun. In promotie intra toate lentilele de contact zilnice din gama Dailies disponibile pe Conga.ro: Dailies Total 1, Dailies Aqua Comfort Plus, Dailies Comfort Plus Toric si Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal. Lentilele de contact Dailies sunt unele dintre cele mai inovative si confortabile lentile de contact de unica folosinta realizate pana acum. Se aplica foarte usor, ofera prospetime instantanee si hidratare mentinuta pe durata intregii zile. 

Incearca BioTrue si ochii tai vor iubi lentilele de contact!

Pana pe 31 august 2017, in limita stocului disponibil, la achizitionarea unei solutii pentru curatarea lentilelor de contact Biotrue, primesti gratuit 120 ml Cadou. Solutiile pentru intretinerea lentilelor de contact Biotrue combina elementele de inovatie bio cu un sistem extraordinar de dezinfectare. Solutia Biotrue, destinata ingrijirii lentilelor este inspirata din biologia ochiului uman, asigurand dezinfectarea completa de care au nevoie ochii sanatosi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu