marți, 15 martie 2016

Cum sa cumperi online lentile de contact?

 Ai decis sa inlocuiesti ochelarii de vedere cu lentilele de contact. Ai fost la medicul oftalmolog care ti-a stabilit dioptriile si configuratia lentilelor si ti-a recomandat tipul de lentile potrivite (zilnice, saptamanale, lunare), iar acum urmeaza sa le achizitionezi. 

De cele mai multe ori, utilizatorii achizitioneaza prima pereche de lentile de contact direct din magazinul de optica sau din clinica de oftalmologie la care s-au prezentat la control si ulterior apeleaza la magazine specializate.

Multi purtatori de lentile de contact opteaza pentru achizitionarea online a lentilelor, deoarece este un proces simplu si rapid, preturile sunt, de obicei, mai mici si, in plus, economisesc si timp. 

Iata ce ar trebui sa stii despre achizitionarea online a lentilelor de contact:


 •  ->Nu cumpara lentile de contact fara recomandarea medicului!
 •  
 •  ->Nu cumpara alte tipuri de lentile decat cele recomandate de oftalmolog. Daca medicul ti-a recomandat lentile zilnice, de exemplu, nu cumpara lentile lunare. In cadrul controlului oftalmologic, medicul a ales cele mai potrivite lentile pentru ochii tai, tinand cont de mai multi factori.
 •  
 •  ->Alege un magazin online de lentile de contact care are pe paginile de produs un Configurator Online, unde poti completa datele de pe prescriptia medicala (dioptrii, raza de curbura, diametru). In acest fel, te asiguri ca ai comandat lentilele potrivite. Oricare derapaj de la dimensiunile corecte ale ochiului produc disconfort.
 •  
 •  ->Asigura-te ca este un magazin online de incredere, care comercializeaza produse originale. Verifica pe pagina de contact sau in termeni si conditii denumirea comerciala, adresa postala, numarul de telefon, numarul de inmatriculare si codul de inregistrare fiscala. Ca masura suplimentara, poti cauta si o declaratie de conformitate care sa ateste ca firma care vinde lentile de contact online are aviz de la Ministerul Sanatatii. Exemplu: http://www.conga.ro/article--declaratii-de-conformitate--1949.html 
 •  
 • ->Daca din diverse motive vrei sa returnezi lentilele de contact, trebuie sa stii ca prin lege ai acest drept, in termen de 14 zile din momentul livrarii produsului. Magazinul online trebuie sa iti ramburseze intreaga suma platita, inclusiv taxele de livrare, daca acestea au fost incluse in pretul final, in termen de 14 zile calendaristice.
 •  
 • ->Unele magazine online ofera transport gratuit pentru comenzile ce depasesc o anumita suma. Daca esti sigur ca vei purta lentile de contact pe termen lung, poti achizitiona mai multe cutii, pentru a beneficia de transport gratuit. Lentilele de contact au un termen de garantie indelungat, daca ambalajul nu este desfacut.

Achizitionand lentilele de contact online nu esti nevoit sa te deplasezi, sa suporti traficul sau sa pierzi timp asteptand la coada. Cu doar cateva clickuri poti comanda produsele pe care ti le doresti si le primesti la tine acasa in maxim 2-3 zile lucratoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu