vineri, 29 ianuarie 2016

25% reducere la lentilele de protectie pentru calculator si dispozitive mobile Hoya BlueControl.


34% dintre adulti petrec intre 4 si 6 ore zilnic in fata dispozitivelor digitale. 14% dintre ei petrec chiar intre 10 si 12 ore zilnic lucrand sau relaxandu-se in fata calculatorului, smartphone-ului sau tabletei. 

Stiati ca lumina albastra emisa de calculatoare, televizoare, smartphone-uri sau tablete poate avea un impact negativ asupra vederii? 

Cercetarile au aratat ca 83 % dintre purtatorii de ochelari se confrunta cu un stres ocular in timpul sau dupa utilizarea dispozitivelor digitale. Stresul ocular se manifesta prin: ochi rosii si iritati, tensiune si oboseala ochilor, dureri de cap, vedere neclara, insomnie.

Tratamentul Hoya BlueControl este special conceput pentru a proteja ochii impotriva stresului ocular generat de lumina albastra a calculatorului si a dispozitivelor mobile (smartphone, tableta). 

Iata care sunt beneficiile lentilelor de protectie Hoya BlueControl:

•Neutralizeaza lumina albastra, prevenind tensiunea si oboseala ochilor.
•Reduce efectul de stralucire pentru o vedere mai confortabila si relaxata.
•Ofera o perceptie mult mai naturala a culorilor, prin intensificarea contrastului.
•Pastreaza ochii intr-o stare mai buna: odihniti, hidratati, relaxati.

Veti observa rapid diferenta!


HOYA are un istoric de peste 50 de ani de inovatie in materie de tratamente pentru lentile de ochelari. Tratamentul Hoya BlueControl a fost lansat in Europa in 2013 si de atunci milioane de purtatori de ochelari de vedere din lume se bucura de avantajele BlueControl.

Lentilele HOYA cu tratamentul antireflex BlueControl, in combinatie cu Hi-Vision LongLife (cel mai rezistent si cel mai durabil tip de lentile de protectie antireflex in prezent) pot fi achizitionate la un pret redus cu 25% pana pe 29 februarie 2016.

Vizitati cel mai apropiat magazin de optica medicala si testati lentilele Hoya Blue Control.   




Despre HOYA
Fondata in 1941 in Tokyo, Japonia, HOYA este o companie globala med-tech si furnizor lider de high-tech si produse inovatoare medicale. Cu peste 150 de birouri si filiale in toata lumea, HOYA are in prezent o forta de munca multinationala de peste 34.000 de persoane.  
HOYA este prezenta si in Romania. Compania si-a inceput activitatea pe piata romaneasca din septembrie 1999 prin intermediul unui distribuitor local, iar incepand cu data de 1 iulie 2013 a deschis propria sucursala in Romania.

Bucurati-va de oferta iernii! 25% reducere la lentilele Hoya cu Blue Control si Hi-Vision LongLife!  Oferta este valabila pana pe 29 Februarie 2016! 

Mai multe detalii despre produsele si ofertele HOYA gasiti pe :



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu