marți, 26 ianuarie 2016

Porti lentile de contact si te confrunti cu senzatia de ochi uscati? Picaturile oftalmice pot fi solutia.



Daca atunci cand porti lentile de contact, observi probleme cum ar fi ochi iritati, rosii, sentiment de „mancarime”, trecerea la un alt tip de lentile de contact sau folosirea unor picaturi oftalmice poate fi solutia.

Expresia "lentile de contact pentru ochii uscati" se refera la noile tehnologii pe care producatorii de lentile le-au dezvoltat pentru a reduce uscarea ochilor.

Rezolvarea problemei incepe cu o vizita la medicul oftalmolog, astfel incat, acesta sa poata evalua cauza simptomelor si sa determine cel mai bun mod de a creste confortul purtarii lentilelor de contact.

Uneori, oamenii evita sa vorbeasca cu medicul oftalmolog despre aceasta problema, deoarece se tem ca li se va spune sa nu mai poarte lentile de contact. Insa acest lucru este foarte putin probabil sa se intample, tinand cont de avansul tehnologic si de varietatea produselor de corectie si de ingrijire a ochilor.

Picaturile oftalmice – solutia cea mai simpla pentru tratarea senzatiei de ochi uscati 

De cele mai multe ori, sindromul „ochilor uscati” poate fi rezolvat prin utilizarea ocazionala a picaturilor pentru ochi, cunoscute sub denumirea de picaturi oftalmice.

Medicul oftalmolog va poate sugera cele mai potrivite picaturi oftalmice, dupa examinarea ochilor.
Picaturile oftalmice pot fi defalcate in doua mari categorii: picaturi fara prescriptie medicala (OTC)  si picaturi cu prescriptie medicala (Rx). Picaturi fara prescriptie medicala sunt eficiente, in multe cazuri, si pot fi varianta mai ieftina si mai convenabila, insa este indicat sa consulti intotdeauna medicul oftalmolog pentru a exclude o boala de ochi sau o potentiala infectie. 

Recomandari picaturi oftalmice pentru purtatorii de lentile de contact


Picaturile oftalmice Olixia Pure sunt proiectate special pentru a ameliora simptomele de ochi uscati, oboseala, mancarime si iritatie oculara asigurand hidratarea suprafetei oculare, fiind indicate persoanelor ce poarta lentile de contact. Lacrimile protejeaza ochii si ajuta la pastrarea sanatatii acestora si a senzatiei de confort.


Pret : 39 lei

Picaturile oftalmice Renu MultiPLus sunt recomandate purtatorilor de lentile de contact. Acestea ajuta la prevenirea acumularii de depuneri proteice si la reducerea disconfortului asociat cu purtarea lentilelor de contact, precum si la indepartarea particulelor cauzatoare de disconfort si iritatii ale ochilor. Pot fi folosite pentru orice tip de lentila de contact, din hidrogel sau silicon-hidrogel, asigurand un confort exceptional la purtare.

Pret:18,99 Lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu