joi, 16 iunie 2016

Conga.ro – la fiecare 2 perechi de ochelari de soare polarizati pentru copii, primesti 25% reducere si un Frisbee Cadou.

In perioada 29 iunie – 5 iulie 2016, pe Conga.ro, la fiecare achizitie a 2 perechi de ochelari de soare polarizati pentru copii, primesti 25% reducere si un Frisbee Cadou.

Vezi toate modelele de ochelari de soare polarizati pentru copii aici: https://www.conga.ro/75-copii

Alege perechile de ochelari de soare preferate si adauga codul promo „KIDS25” in rubrica „Observatii” din cosul de comanda.

Razele UV pot afecta rapid ochii copiilor, deoarece corneea, cristalinul si umoarea apoasa sunt mai transparente la copii decat la adulti. Astfel, mai multa lumina ajunge la nivelul retinei si pot aparea arsuri si leziuni. Copiii trebuie sa poarte intotdeauna ochelari de soare atunci cand se joaca sau se plimba in aer liber.

Atentie, achizitionati doar ochelari de soare 100% originali, de la distribuitori autorizati. Exista pe piata numeroase modele de ochelari „de jucarie”, care nu asigura o protectie adecvata impotriva radiatiilor solare. Magazinul online Conga.ro comercializeaza doar produse autentice, achizitionate de la furnizorii oficiali. Astfel, aveti siguranta calitatii si protectiei maxime.

De ce Conga.ro?

  • Produse originale, de calitate.
  • Preturi mici.
  • Proces de cumparare rapid si simplu.
  • Siguranta in tranzactii.
  • Stoc permanent disponibil.
  • Sfaturi medicale pentru alegerea produselor prin Live Chat sau E-mail.

 

Ne gasesti aici:

Magazin online: https://www.conga.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu