marți, 31 mai 2016

Lentilele de contact ideale pentru tine vara asta


Cu siguranta, vara asta iti vei petrece cateva zile la mare sau te vei duce la o piscina din oras. Daca porti lentile de contact, cel mai probabil, te vei intreba daca le poti utiliza atunci cand inoti.  

Medicii oftalmologi recomanda in aceste situatii lentilele de contact de unica folosinta (1 zi). Dupa plaja sau inot, este bine sa scoti lentilele de contact si le inlocuiesti, fie cu unele de 1 zi, fie cu unele de 2 saptamani. De asemenea, este obligatorie folosirea ochelarilor de inot deoarece clorul si microorgnismele din apa se pot depune pe lentila, crescand riscul de infectii si iritatii.
                                     

Iti recomandam 2 tipuri de lentile de contact potrivite pentru vacanta si calatorii:





Poti alege pachetul de 10 sau 90 de lentile, in functie de preferintele si nevoile tale.

1 Day Acuvue TruEye sunt o premiera in domeniul lentilelor de contact: prima combinatie de aport superior de oxigen, cel mai inalt grad de protectie UV si tehnologia ultra-neteda Hydraclear, ce permite un flux de oxigen foarte ridicat intre mediu si cornee.

Sunt singurele lentile de contact care iti ofera toate aceste beneficii:
  •  Ochi sanatosi, limpezi si luminosi.
  •  Cea mai mare rata de protectie UV2 dintre toate lentilele de unica folosinta.
  •  O lentila foarte fina pentru o senzatie de confort.
  •  Avantajul si sanatatea oferite de folosirea unor lentile noi in fiecare zi.


Special concepute pentru persoanele care sufera de sindromul "ochilor uscati".


Transmisibilitatea crescuta a oxigenului permite ochilor sa respire natural intreaga zi, iar tehnologia Hydraclear Plus, ce presupune existenta unui agent intern de hidratare, face ca lentilele sa-si pastreze calitatile de lubrifiere pe toata perioada de purtare a acestora, oferind astfel un confort sporit utilizatorului. In plus, iti ofera Protectie UV ridicata.

Lentilele ACUVUE OASYS with Hydraclear Plus pot fi purtate zilnic cu inlocuire la 2 saptamani sau chiar extins (zi si noapte) cu inlocuire saptamanala.

Expunerea prelungita la soare, vantul, praful, contactul cu apa, pot cauza purtatorilor de lentile de contact sindromul "ochilor uscati", care se manifesta prin senzatia de corp strain, senzatii de arsura, de uscaciune, roseata, vedere neclara. De aceea, este important sa ai vara asta lentile de contact cu folosire de scurta durata – de 1 zi  sau de 2 saptamani. Inlocuind mai des lentilele de contact, te asiguri ca sanatatea ochilor tai nu va fi afectata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu