joi, 19 octombrie 2017

Ochelari de vedere la comanda ? Acum este posibil cu Yuniku!

Dimensiunile standard nu se potrivesc niciodată tuturor! Cu siguranță, ai ajuns și tu la această concluzie, atunci când ți-ai făcut prima pereche de ochelari de vedere. Sunt prea multe variabile. Forma ramei trebuie să se potrivească cu forma feței tale, culoarea ramei cu subtonul pielii, geometria și dimensiunile ramei cu particularitățile tale fizionomice (profil, punte nazală, etc) și cu nevoile tale vizuale (poziția ideală a lentilelor în raport cu ochii, de exemplu). În plus, ochelarii de vedere trebuie să corespundă și preferințelor tale estetice. 

 Ochelarii convenționali pot fi personalizați numai până la un anumit grad. Dimensiunile ramei  și parametrii de montaj sunt fixe, iar lentilele trebuie să fie ajustate pentru a corespunde acestora.
 Din ce în ce mai mulți purtători nu mai sunt mulțumiți cu producția standardizată și își doresc o abordare unică, personalizată nevoilor și preferințelor lor.  

“Aleg un model de ramă dacă îmi place și dacă se potrivește cu fizionomia mea”
(Mabel, 26)
“Este foarte important să ai design-ul lentilelor potrivit pentru nevoile vizuale reale”
(Paolo, 48)
“Sunt de părere că fiecare optician ar trebui să-ți evalueze dimensiunile feței, deoarece fiecare cap și față au dimensiuni diferite”
(Yara, 35)
* * Firefly Millward Brown, studiu în rândul a 91 de purtători de ochelari din 4 țări europene, Aprilie 2016, pentru HOYA

Vestea bună este că cele mai recente inovații în domeniul opticii îndeplinesc toate aceste cerințe și mai mult. 

 Compania japoneză HOYA, a lansat anul trecut pe piață, în premieră, tehnologia revoluționară Yuniku, care îți permite să beneficiezi de ochelari croiți 3D, proiectați în întregime în funcție de fizionomia și vederea ta. 

  Procesul realizării unei perechi de ochelari de vedere custom începe prin evaluarea nevoilor vizuale și scanarea trăsăturile faciale ale purtătorului. Programul avansat calculează poziția ideală a lentilelor în raport cu ochii. Astfel se asigură nu numai cea mai potrivită ramă pentru obținerea unui confort excepțional, ci și un stil specific fizionomiei tale. O imagine virtuală va ilustra exact imaginea ta cu noua pereche de ochelari. Iar dacă nu ești complet satisfăcut, rama poate fi modificată, până când vei fi, pe deplin. Apoi, rama se printează prin tehnologie 3D pe baza acestor parametri unici. 

 Yuniku îți oferă opțiuni personalizabile, care corespund cu gusturile și preferințele tale. Celebrează-ți unicitatea cu Yuniku, primii ochelari din lume croiți 3D proiectați special pentru tine. Ești unic. Alege Yuniku! 

  Pentru mai multe detalii despre tehnologia Yuniku, dar și pentru a căuta cea mai apropiată optică unde îți poți crea ochelari de vedere customizați Yuniku, accesează pagina web  www.yuniku.com/ro/ 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu