joi, 19 octombrie 2017

Lentile de Contact Zilnice vs Lentile de Contact Lunare

Lentile de contact zilnice sau lentile lunare? Aceasta este una dintre dilemele persoanelor care doresc sa renunte la ochelarii de vedere in favoarea lentilelor de contact.


Lentilele de contact imbina perfect beneficiile estetice, practice cu cele medicale. Lentilele de contact nu iti schimba infatisarea, iti permit sa practici diferite activitati sportive, bucurandu-te de o vedere naturala, clara, dar si de un camp vizual larg, lucru ce nu este posibil atunci cand porti ochelari de vedere. 

Daca te gandesti sa inlocuiesti, fie si ocazional, ochelarii de vedere cu o pereche de lentile de contact, este foarte important sa afli ce tip de lentile ti se potrivesc mai bine: lentile de contact zilnice (de unica folosinta) sau lentile de contact lunare

Lentilele de contact de unica folosinta

Lentilele de contact de unica folosinta sunt destinate unei singure purtari, se aplica dimineata si se indeparteaza seara, inainte de culcare, urmand ca a doua zi sa se aplice o noua pereche de lentile.

Opticienii recomanda acest tip de lentile pentru ca nu este necesara achizitionarea de solutii de intretinere si dezinfectare, riscul aparitiilor infectiilor oculare fiind redus la minim. Lentilele de unica folosinta nu necesita curatare, depozitare si ingrijire zilnica, dupa utilizare fiind aruncate si inlocuite cu altele noi. 

Datorita confortului ridicat in utilizare, lentilele de contact de unica folosinta sunt ideale pentru persoanele alergice sau pentru cele cu un program foarte incarcat, fiind o buna optiune atat pentru purtarea de zi cu zi, cat si pentru o utilizare ocazionala. In general, lentilele de contact zilnice vin in pachete de cate 30 sau 90 de lentile.

Recomandare: Lentile de contact zilnice Biotrue ONEday (30 lentile)
 
Lentilele Biotrue ONEday sunt o noua generatie de lentile de contact de unica folosinta, realizate din HyperGel, material de ultima generatie, inspirat din fiziologia ochiului, ce ofera confort pe toata perioada de purtare.
Acesta are acelasi continut de apa ca al ochiului, asigurand un confort exceptional si o suprafata exterioara care previne deshidratarea si mentine o optica constanta.
Tehnologia HighDefinition Optics asigura o vedere incredibil de clara chiar si in conditii de lumina difuza.

Lentilele de contact lunare

Lentilele de contact lunare sunt destinate a fi folosite o perioda mai indelungata si necesita un ritual de intretinere si igienizare mult mai riguros, spre deosebire de lentilele zilnice. Lentilele lunare se utilizeaza o luna de la desigilarea blisterului, indiferent ca au fost purtate in fiecare zi sau doar ocazional. Acestea pot fi purtate doar ziua (10–12 ore).

Dupa fiecare purtare lentilele trebuie curatate cu ajutorul unei solutii pentru intretinere si dezinfectare, apoi depozitate in recipiente special concepute in care se va pune, de asemenea, solutie de intretinere. 

Lentilele de contact lunare sunt recomandate persoanelor cu deficiente de vedere care doresc sa inlocuiasca clasicii ochelari si pentru persoanele active care practica diferite activitatii sportive.

Recomandare:Lentile de contact lunare Air Optix HydraGlyde (6 lentile)
Combinand Tehnologia SmartShield™ a lentilelor AIR OPTIX cu Matricea de hidratare HydraGlyde® s-a obtinut o lentila de contact care ofera protectie remarcabila impotriva depunerilor si o hidratare de durata care sustine portul confortabil de la inceputul pana la sfarsitul lunii.

Este prima si singura lentila de contact cu Matricea de hidratare HydraGlyde care s-a dovedit ca sustine umectarea de lunga durata pe suprafata lentilei.

Lentile de contact lunare Air Optix HydraGlyde sunt realizate din silicon hidrogel, material cu transmisibilitate ridicata la oxigen.

Acum ca ai aflat care sunt diferentele dintre lentilele de contact zilnice si cele lunare, nu iti mai ramane decat sa le alegi pe cele potrivite nevoilor tale si sa te bucuri de o vedere clara, in orice moment al zilei!
Comanda online lentile de contact zilnice sau lunare din magazinul online Conga.ro!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu