luni, 18 decembrie 2017

Lentile de ochelari custom pentru o vedere perfecta. Vino in magazinele de optica medicala Gama Optic!

Fiecare tip de activitate iti solicita vederea diferit. In timpul practicarii unui sport, ai nevoie de o vedere buna la toate distantele, de o vedere periferica buna si de protectie fata de razele UV ale soarelui, vant, praf. In timpul lecturii, ochii iti sunt solicitati diferit; ai nevoie de o vedere de aproape impecabila, in caz contrar putand aparea dureri de cap si dureri oculare. La birou, in fata calculatorului, poti experimenta oboseala oculara, din cauza luminii albastre emise de monitor. Nevoile tale sunt diferite, astfel ca si lentilele tale ar trebuie sa fie diferite, adica personalizate. 

In magazinele Gama Optic, optometristi cu o vasta experienta te vor ajuta sa iti alegi lentilele de vedere potrivite pentru hobby-urile tale sau pentru profesia ta.

In timpul consultatiei, optometristul Gama Optic iti va cere, pe de o parte - informatii referitoare la simptomele oculare experimentate, istoricul problemelor de vedere, antecedentele medicale familiale, iar pe de alta parte - informatii despre specificul meseriei tale, despre conditiile de la locul de munca (precum substantele cu care intri in contact, sursele de lumina existente) sau despre sporturile practicate.

La finalul consultatiei, vei sti:
  •care este tipul de lentila potrivit nevoilor tale (exemplu: sferica, progresiva);
 •din ce material sunt realizate lentilele (exemplu: policarbonat, hi-index);
•care este tratamentul potrivit stilului tau de viata (exemplu: protectie pentru lumina calculatorului, protectie lumina naturala puternica, protectie zgarieturi).

Daca mare parte din activitatile tale de zi cu zi au loc in aer liber, vei avea nevoie de lentile polarizate si de cel mai durabil tratament antireflex. 

Daca jobul tau presupune lucrul in fata unui calculator, intr-un birou cu lumina artificiala si ai ochii foarte sensibili la lumina soarelui, atunci vei avea nevoie de lentile cu tratament antireflex si cu tratament fotocromatic (se inchid sau se deschid la culoare in functie de puterea luminii). 

Datorita tehnologiei de varf visuReal®, specialistii Gama Optic realizeaza masuratori mobile si precise, determinand automat si rapid toti parametrii importanti necesari pentru fabricarea unei perechi de ochelari potrivite pentru tine. 
Cu ajutorul unui software de inalta performanta, instalat pe o tableta, consultantul Gama Optic poate realiza mai multe fotografii sau un film scurt pentru ca tu sa vezi cum iti sta cu diferite modele de rame. Acest lucru reprezinta un avantaj pentru cei cu ambliopie unilaterala sau bilaterala, pentru ca le este mai usor sa se uite la imagini cu ei purtand perechea de ochelari, decat in oglinda. Fotografiile realizate pot fi trimise catre rude sau prieteni, pentru a obtine si alte pareri. 

Pentru mai multe detalii despre tehnologia VisuReal, urmareste videoclipul de mai jos:

Vino in magazinele de optica medicala Gama Optic din Cluj-Napoca sau Gherla pentru a afla cea mai buna combinatie de lentile si tratamente, astfel incat sa vezi lumea in cel mai bun mod posibil!

Si pentru ca nu mai este mult pana la Craciun si imi imaginez ca esti preocupat de cum o sa imparti bugetul pentru nevoile imediate, afla ca la Gama Optic iti poti achizitiona ochelarii preferati in 10 rate, fara dobanda! Cum? E simplu: vino doar cu buletinul in magazinele Gama Optic! 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu