luni, 5 februarie 2018

Ochelarii care te fac sa arati ca o vedeta vintage



Brigitte Bardot – Sex simbolul indraznet, purtand ochelari cu rame Cat’s Eye



Una dintre cele mai cunoscute actrite franceze, Brigitte Bardot, a sedus publicul cu senzualitatea sa in anii ’50 si ’60 si a devenit un sex-simbol al cinematografiei mondiale. A devenit faimoasa cand avea doar 19 ani si a ramas o sursa de inspiratie la nivel global. Stilul lui Bardot este plin de farmec si nevinovat, o combinatie intre educatia ei catolica si stilul sau de viata boem. 

Ochelarii de otel cu prescriptie medicala ovala de la Bardot sunt fara indoiala chic in simplitatea si detaliile lor si se potrivesc minunat pe fata ei alungita si usor taiata.

Iata cateva modele de ochelari de vedere cu rama Cat’s Eye asemantoare cu cei purtati de Brigitte Bardot.


Ingrid Bergman - frumusetea naturala, purtand rame transparente



O actrita remarcabila care a castigat o multime de premii, originara din Suedia, Ingrid Bergman este cunoscuta pentru rolul principal din filmul clasic "Casablanca". A fost admirata pentru talentul si dedicarea ei, colaborand cu mari regizori europeni, precum Rossellini sau Hitchcock.

Ea a refuzat sa-si penseze sprancenele pentru a se incadra in standardul de frumusete de la Hollywood, pastrandu-si stilul proaspat si dulce in toata cariera sa. Stii ca esti ca Ingrid cand imbracamintea ta iese in evidenta natural, fara prea mare efort.

Iata cateva modele de ochelari de vedere cu rama transparenta asemantoare cu cei purtati de Ingrid Bergman.

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu