marți, 6 februarie 2018

Ochelarii potriviti pentru o "vedeta de cinema"



Marylin Monroe – Seducatoarea si indrazneata, purtand ochelari Cat’s Eye



Cu totii am auzit de Marylin - legenda sex simbol de la Hollywood. Ea si-a creat un renume jucand in comedii romantice si a fost prima femeie care a pozat pentru revista Playboy. In anii 50 majoritatea actritelor erau frumoase, dar Marilyn era cea mai frumoasa dintre ele.

Stilul ei era senzual si provocator, iar cel mai faimos costum este, probabil, rochia ei alba. Stii ca esti ca Marylin cand nu te deranjeaza sa arati un pic de piele si te bucuri de atentia pe care o ai. 

Iata cateva modele de ochelari Cat’s Eye asemantoare cu cei purtati de Marylin Monroe.


Grace Kelly – eleganta la superlativ, purtand ochelari de soare Tortoise Shell

 
O actrita eleganta si rezervata de la Hollywood, Grace a devenit cunoscuta ca "printesa de gheata", Un personaj enigmatic cu multa clasa, Grace Kelly era cunoscuta ca muza lui Alfred Hitchcock, jucand in trei filme produse de acesta. In cele din urma, s-a casatorit cu Printul Monaco si a devenit o printesa reala.

Stilul sau rafinat si frumusetea neinsemnata au cucerit inima publicului din intreaga lume. Ea este, de asemenea, renumita pentru popularizarea rochiilor magulitoare Dior. Stii ca esti ca Grace cand poti purta perle la pranz.

Iata cateva modele de ochelari Cat’s Eye asemantoare cu cei purtati de Grace Kelly.
 



 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu