sâmbătă, 26 mai 2018

Hoya BlueControl – Un plus de confort intr-o lume digitala!


Din ce in ce mai multe persoane utilizeaza un calculator la locul de munca sau acasa, pentru jocuri video, navigare pe Internet, socializare. Concentrarea vederii asupra unui monitor, multe ore la rand, poate provoca oboseala ochilor, dureri de cap, ochi uscati, senzatie de arsura sau vedere incetosata. Ochelarii cu lentile de protectie pentru calculator te pot ajuta sa iti protejezi ochii impotriva razelor daunatoare emise de ecranele monitoarelor de calculator.

O persoana obisnuita lucreaza, in medie, aproximativ 8 ore pe zi in fata unui calculator. Acest interval mare de timp poate cauza diverse tulburari de vedere si afectiuni oculare. Si, din pacate, am inceput sa ne obisnuim cu faptul ca ochii nostri se simt obositi si iritati la sfarsitul zilei de lucru.
Tratamentul special de care dispun lentilele de protectie pentru calculator ajuta la reducerea efectelor luminii albastre emise de ecranele monitoarelor, prin cresterea contrastului, fara sa afecteze buna functionare a ochilor. Reducerea intensitatii luminii monitoarelor, cresterea contrastului si capacitatea de a privi ecranul pentru perioade mai lungi de timp sunt beneficii care vin odata cu ochelarii pentru calculator.
Hoya BlueControl este tratamentul care neutralizeaza lumina albastra nociva emisa de ecranele digitale, prevenind stresul ocular si oboseala ochilor. Chiar daca lumina albastra este un fenomen natural, fiind prezenta si in componenta luminii de care ne bucuram in fiecare zi, supra-expunerea poate avea un efect negativ si poate cauza stresul ocular, oboseala oculara si chiar insomnia.
Lentilele Hoya BlueControl sunt recomandate persoanelor care petrec mult timp in fata calculatorului, tinerilor profesionisti, functionarilor, adolescentilor sau pasionatilor de jocuri pe calculator.
BlueControl ofera o perceptie mult mai naturala a culorilor prin intensificarea contrastului, protejand, totodata, lentilele de murdarie, grasime si praf mentinandu-le curate pentru mai mult timp.
Hoya BlueControl – Un plus de confort intr-o lume digitala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu